Вензхоу Еугенија фабрика наочаре

Високи квалитет производа, професионална услуга, као основни снабдевач у ласерском индустрији!

Dom > Изложба > Sadržaj
Анти-УВ цоатинг
- Apr 22, 2017 -

Један од најозбиљнијих узрока болести ока је: УВ зрачења. У зависности од фреквенције и таласне дужине, УВ је подељена у две категорије: УВА и УВБ.

Као механизам за заштиту природног очног, људи очи рожњаче може да апсорбује све ултраљубичасте Б и већина ултраљубичастог А. Међутим, још увек постоји део УВА ће достићи сочиво ока. Продужена апсорпција УВА може довести до катаракте, малу количину преко рожњаче да стигне до мрежњаче ултраљубичастог А може довести до ретине макуларне дегенерације, и макуларна дегенерација узрокована старији од 65 година главни разлог за слепила. Дуго изложеност интензивном ултраљубичасте светлости може да изазове рак ока или ацтиниц кератитис, која је опекотине мрежњаче. Ова ситуација се често јавља у зимском Сунни Сунни оутдоор, снег рефлектује сунце одсјај, који се често назива снег слеп.

Наочаре за сунце има добар слој отпоран на УВ да елиминише УВ зрачење и мора да осигура да ваши наочаре могу да филтрира два УВС. Наочаре треба навести у којој мери су наочаре могу пружити заштиту од УВ зрачења, а оно што је потребно је 100% заштићени.