Вензхоу Еугенија фабрика наочаре

Високи квалитет производа, професионална услуга, као основни снабдевач у ласерском индустрији!

Dom > Изложба > Sadržaj
Када је реч о лаким повезана са Сунглассес, следеће три врсте светла су важне:
- Apr 22, 2017 -

Директно светло - директан светло је светло од извора светлости (као што је сунце) директно у очи. Претерана директна светлост ће детаље окружења замагљена, али и да је тешко да се фокусирају на линије погледа.

Рефлецтед лигхт - рефлектована светлост често у форми сјаја. Рефлектована светлост се светлост која се рефлектује се из објекта на рефлексиван објекат. Као директној светлости, интензивне размишљања, тешко је сагледати детаље или гледају директно у објекат. Снег, вода, стакло и бели песак су јако добри одраз површина.

Дифузна светлост - дифузне светлости је скок у правцу многих расутом светлости, па се чини да светлост нема посебан извор светлости. Типичан пример дифузне светлости сјај изнад великог града. То је тешко за нас да одреди један извор светлости. У одсуству директног извора светлости, можемо видети ствари, то је кредит од кредита.

Хигх-куалити наочаре могу да елиминишу УВ зраке у спектру, смањују директно светло, се људи осећају пријатно, али и да елиминише или смањи рефлексије светлости (у зависности од рефлектујуће површине).

Занимљива карактеристика светлости поларизујући. Када је одбијен од одређених површина, попут воде, светлост ће поларизацију. Због поларизоване природе рефлектоване светлости, поларизед сунглассес могу елиминисати светлост рефлектује са површине воде или слично.