Вензхоу Еугенија фабрика наочаре

Високи квалитет производа, професионална услуга, као основни снабдевач у ласерском индустрији!

Dom > новости > Sadržaj
Важно је знати чаше за читање
- Jun 03, 2017 -

Читалице за читање углавном одговарају потребама очију старе гомиле. Пресбиопиа је нормалан физиолошки феномен, а не болест очију, нити се више не протези у доба старијих особа. 40 година старости са људским очним лечама постепено фиброзном склерозом, цилиарни мишићи су постепено паралисани, тако да људско око не може ефикасно прилагодити облик очију (аксијалне промене), само подешавајући растојање између очију и објекта, Објекти Мора се померити далеко да јасно види када се стање ока назива пресбиопиа. Пресбиопиа ради употребе првобитног растојања у виду мора носити чаше за очување вида, како би се поново видело јасно, не претеривање да се каже, читање наочара је свако у сред другог ока. Коришћење чаша за читање, људи побољшавају квалитет живота, играо је неопходну улогу.

Степен старости је повезан са узрастом. На пример, у 45-ој години, снага је + 1.50Д (то јест 150 степени), до 50 година, без обзира да ли носите наочаре, снага ће се повећати на + 2.00Д (то јест 200 степени). Људи су инсистирали да не носе чаше за читање, онда се исцрпни исцрпни цилиарни мишићи не могу подесити, повећати потешкоће читања, што доводи до вртоглавице, отицања и многих других симптома, које утичу на живот и рад, врло је нехватљиво. Дакле, пресбиопиа наочаре са мечом, не одлажите. Након старости, оригинал са очима за читање није довољан, али и правовремена замена.

Дакле, чаше за читање не могу дуго да хабају на крају да би носиле неодговарајуће чаше за читање, не само да би својим животима донеле много непријатности, већ и убрзале процес старијих.