Вензхоу Еугенија фабрика наочаре

Високи квалитет производа, професионална услуга, као основни снабдевач у ласерском индустрији!

Dom > новости > Sadržaj
објектив klasifikacija
- Apr 22, 2017 -

Сунглассес врсте сочива су грубо поделити у: антирефлексивни заштитних сочива, сочива у боји, обојеним стаклима, поларизована сочива и обезбојење објектива и осталих пет.

1. Анти-рефлексна заштитна објектив: Овај објектив је обложена танким слојем магнезијум флуорида на површини да се спречи рефлексију светлости, тако да видите ствари јасније и не подлеже јаким сметњи светлости. Да открију да ли су ваши наочаре заиста користе антирефлексивни заштитне сочива, можете указати чаше на извор светлости, ако видите љубичасте или зелене одражавају, то значи да је објектив заиста обложена са анти-рефлектујућим заштитном фолијом.

2. Боја сочива: познатије као "обојених сочива", то јест, у процесу производње сочива, са неким хемикалијама, тако да боја сочива, да апсорбује специфичну таласну дужину светлости. Ово је најчешће коришћен тип објектива за наочаре за сунце.

3. боји сочива: Овај објектив пресентс исти ефекат као објектив боји, само је на различите начине, то је боја обложен на површини сочива, најпознатија је "градијент сликане сочива", боја је изнад најдубљи, а затим доле плитко. Генерално имају степен сун глассес су углавном обојене у боји начин да се избори са објективом.

4. Поларизед сочива: У циљу филтер сунце у воду, земљиште или снег на истом правцу блиставим светлости, у објективу да се придруже вертикално у односу на специјалне боје, познат као поларизоване сочива. Идеалан за спортове на отвореном (нпр море активности, скијање или риболов).

5. сочива у боји мења: познат као "фото-објектив." Јер у објектив додавањем сребрна халогеним хемијске супстанце, тако да се првобитни транспарентни безбојни сочива, у случају јаке светлости, она ће постати боје сочива, да уради заштите, погодан је за унутрашњу и спољашњу употребу у исто време.

6. Сунглассес клип: сунглассес цлип је намењен кратковидом групу дизајнирана поларизед сунглассес, ефикасну анти-гларе, анти-ултравиолет. Нарочито погодан за вожњу, на отвореном, рибарство и друге спортове на отвореном. Поларизација технологија објектива, видео резолуција знатно побољшан. Елиминише 99% рефлектоване светлости и расутих светлости, тако да ваша визија јасније и еластичном. Објектив специјална фолија за јачање третман, ефикасност отпорност на хабање, отпорност на гребање, отпорност на удар.