Вензхоу Еугенија фабрика наочаре

Високи квалитет производа, професионална услуга, као основни снабдевач у ласерском индустрији!

Dom > новости > Sadržaj
Објектив Тип Карактеристике
- Apr 22, 2017 -

⑴ сива: сиве сочива на било који хроматографским може бити уравнотежен апсорпција, тако да пази на сценографија ће само тамни, али неће бити значајног боја, показује прави природни осећај. Припадају неутралне боје.

⑵ Бровн Ленс: филтрирање много плава, можете побољшати визуелни контраст и јасноћу, у случају озбиљног загађења ваздуха или магла бољи ефекат од хабања. Генерално може да блокира несметано светлост површине рефлектоване светлости, носи наочаре који још увек могу да виде ни најмањи део, је идеалан избор за возача.

⑶ греен сочива: апсорпцију светлости у исто време, максимално повећање да достигне очи зелено светло, тако да је цоол и удобан осећај, погодан за људе који се лако користе замор.

⑷ плави сиви сочива: као сиве сочива, припадају неутралне сочива, али боја је дубљи, видљива светлост степен апсорпције већа.

⑸ живу сочива: површина сочива помоћу огледала слој високе густине. Овај објектив је више апсорбује у рефлективног видљиве светлости, погодан за отворених спортских људи.

⑹ жута објектив: Стриктно говорећи, такви сочива не припадају наочаре за сунце, јер готово не смањује видљиву светлост, али у маглу и сумрака тренутку, жута сочива могу побољшати контраст, да пружи прецизније видео, такозвани ноћни визија огледало. Неки млади људи носе жуте сочива "наочаре за сунце" као декоративни употребу.

⑺ светло плава, светло розе и остали објективи: иста је више декоративна него практичности објектива.

⑻ тамно зелено сочива: усисавања на топлоту, донесе цоол осећај, али проводљивости светлост и јасноћа је ниска, погодан за ношење сунце када носи, вожња не би требало да носе.

⑼ плава сочива: плажа плажа представа може носити сунце плаве сочива, плава може ефикасно филтрирати мора и неба одраз светло плаве. Погон би требало да избегавају коришћење плавих сочива, јер ће нас разликовати боје саобраћајне сигнализације.